Woningen splitsen

Het splitsen van één woning tot meerdere zelfstandige kamers of appartementen. Een uitstekende wijze om meer rendement uit vastgoed te halen. Hier kunnen wij u volledig in begeleiden. Vraag nu een vrijblijvende analyse aan en check de mogelijkheden.

Analyse aanvragen
Inzicht in uw situatie
Meer rendement uit uw vastgoed

Woningen splitsen als investering

Het splitsen van een woning in zelfstandige kamers voor verhuurdoeleinden is een investeringsmethode dat door beleggers als steeds aantrekkelijker wordt ervaren. Vastgoed is een kansrijke beleggingen met een relatief laag risico. Echter, zo een woningtransitie kan niet zomaar worden uitgevoerd. Hier dient een doordacht plan, voorzien van vergunningen, aan ten grondslag te liggen. Hier kunnen wij u uitstekend bij helpen.

Lage risico investering
Meer rendement uit vastgoed

Persoonlijke begeleiding in het woning splitsen

Vanuit onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u persoonsgebonden adviseren over wat binnen uw situatie de meest effectieve of rendabele vorm van woningsplitsing is. Naast dit advies kunnen wij het splitsingstraject ook volledig begeleiden. Dit in ondersteuning in financiering, vergunning en eventuele kadaster- óf bouwkundige wijzigingen.

Persoonsgebonden advies
Volledige begeleiding van plan tot uitvoering

Vrijblijvende haalbaarheid analyse aanvragen

Wij begrijpen dat u meer rendement wil verkrijgen uit uw vastgoed. Om te kunnen bepalen wat voor u het meest rendabel is voeren wij voor u een vrijblijvende analyse uit.

Volledig vrijblijvende analyse
Professioneel inzicht gericht op uw situatie
Meer rendement uit uw vastgoed
Hartelijk dank voor uw aanvraag!
Oops! Something went wrong while submitting the form.