Transformatie vastgoed

Het transformeren van leegstaande bedrijfspanden tot woningen is een groeiende trend. Als vastgoedontwikkelaar ondersteunen wij particulieren, bedrijven én overheid in dit proces. Vraag nu een vrijblijvende haalbaarheidsanalyse aan en ontdek de mogelijkheden.

Analyse aanvragen
Inzicht in uw situatie
Meer rendement uit uw vastgoed

Vastgoed transformeren naar woningen

De woningmarkt zit op slot. De vraag naar zowel betaalbare huur- als koopwoningen groeit. Dit terwijl de regelgeving voor bouwen steeds verder toeneemt om de stikstofcrisis te beperken. Gelijktijdig neemt de leegstand van zakelijk vastgoed toe. De overheid neemt, in combinatie met de private sector, dan ook meer het initiatief om vastgoed - zoals kantoren, maatschappelijk vastgoed én zorgvastgoed - te transformeren tot woningen.

Begeleiding in vastgoed transformatie

Q Vastgoedontwikkeling ondersteund ondernemers in het transformeren van vastgoed. Wij realiseren dit door een vrijblijvende haalbaarheidsanalyse uit te voeren van het transformatiepand en te concluderen in welke mate het pand geschikt is voor bewoning. Als deze transitie als aantrekkelijk kan worden beschouwd ondersteunen wij in het gehele transformatie-proces.

Vergunningstrajecten
Bestemmingsplanwijzigingen
Vastgoedfinanciering

Vrijblijvende haalbaarheid analyse aanvragen

Wij begrijpen dat u meer rendement wil verkrijgen uit uw vastgoed. Om te kunnen bepalen wat voor u het meest rendabel is voeren wij voor u een vrijblijvende analyse uit.

Volledig vrijblijvende analyse
Professioneel inzicht gericht op uw situatie
Meer rendement uit uw vastgoed
Hartelijk dank voor uw aanvraag!
Oops! Something went wrong while submitting the form.